Meteen naar de inhoud

Waardetransport

Waardetransport voor deelnemers aan het Experiment gesloten Coffeeshopketen en legale medicinale cannabis teelt

Consultancy

Professioneel en deskundig advies over veiligheid, compliance en regelgeving voor telers van cannabis en coffeeshops

Cannabis Waardetransport
Beveiliging voor de de cannabisbranch

Wat doen wij?

Wij leveren beveiligingsdiensten voor coffeeshops en cannabis telers binnen het wietexperiment. Met onze ruime ervaring en erkenning van de minster Veiligheid en Justitie (WPBR) kunnen wij legaal wiet, hasj en edibles transporteren voor telers.

Consultancy
Waardetransport Wietexperiment
Personeelsdiensten

Waarom met ons samenwerken?

Ervaren Team

Wij hebben wij ruime kennis van bedrijfsprocessen, transport en beveiliging van uw kostbare goederen.

WPBR Vergunning

Wij zijn door de Minster van Justitie en Veiligheid vergund onder nummer 77 voor waardetransport.

Betrouwbaarheid

Van stipte levering tot goed onderbouwde adviezen. Met ons als partner heeft u geen veiligheidszorgen meer.

Beveiliging Coffeeshop
Kluis voor wiet en cannabis
Camerabeveiliging

Waardetransport

Binnen het experiment gesloten coffeeshop is het verplicht dat transport van cannabis, hasj en edibles wordt uitgevoerd door erkend waardetransportbedrijf. Wij zijn door de minister van Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend als waardetransporteur voor het vervoer goederen inzake de wietproef. 

Aan deze vergunning zijn strenge voorwaarden verbonden, niet alleen om uw kostbaarheden veilig te kunnen vervoeren maar ook zodat uw personeel en ons personeel ’s avonds weer veilig thuiskomt.

Gepantserde Voertuigen

Wij beschikken over een moderne vloot met gepanserde voertuigen. Onze voertuigen zijn zowel zichtbaar als onzichtbaar beveiligd en staan altijd in direct contact met onze alarmcentrale.

Gecertificeerd Personeel

Onze getrainde transportmedewerkers zijn opgeleid als beveiliger en door Korpcheftaken van de Politie goedgekeurd om te mogen werken in hun functie.

Veilig Vervoer

Door het inzetten van moderne technologie en diverse elektronische maatregelen zorgen wij voor een efficiënt vervoer van gevoelige goederen binnen de afgesproken tijd.

49
Coffeeshops
10
Telers
100 %
Compliant
Consultancy voor Telers

Consultancy voor Telers

Als legale kweker binnen het experiment gesloten coffeeshop keten heeft u te maken met unieke vraagstukken. Wij spreken uw taal en hebben ruime ervaring met complexe beveiligingsvraagstukken.

Beveiliging voor Coffeeshops

Met komst van de wietproef moet u aan veel voorwaarden van zowel gemeente en rijksoverheid voldoen. Wij zijn bekend met de regels en de valkuilen. Met onze diensten bent u er zeker van dat u voldoet aan alle security gerelateerde vraagstukken.
Koffieshop
Groei Cannabis

Wij groeien met u mee!

Met de komst van het wietexperiment zien wij veel kansen voor de branche. Dit bied voor veel spelers grote groeikansen, wij zijn er voor alle vraagstukken omtrent veiligheid en transport. 

Pioniers in Waardetransport

Vragen over CanSecure?

Veelgestelde vragen

Wij zijn CanSecure, gespecialiseerd in het vervoer van wiet, hasj en edibles. Wij werken voor telers en coffeeshops binnen de Experiment gesloten coffeeshopketen ook wel het wietexperiment genoemd. Naast vervoer kunnen wij ook consultancy diensten leveren voor wiet telers en coffeeshops op het gebied van beveiliging.

Er is geen standaardprijs voor waardetransport. Prijs is afhankelijk van volume, aantal colli en afstand tussen de teler en de coffeeshop. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde transporteurs en goed onderhouden gepantserde voertuigen. Via diverse elektronische en mechanische beveiligingen kunnen wij zorgen voor een vervoersoplossing welke door het ministerie van Justitie en Veiligheid voorzien van een vergunning voor cannabis waardetransport.

In principe worden alle bestellingen binnen 1 dag afgeleverd bij de coffeeshop. Wij kunnen ook spoedtransport van wiet doen wat betekent dat u binnen enkele uren voorraad in huis kan hebben.

Ja, wij bieden aan onze klanten een cannabis transportverzekering. Mocht er iets gebeuren tijdens het transport dan bent u goed verzekerd.

Wij zorgen voor een totale vervoersbehoefte voor alle ondernemers welke vallen onder de wietproef. Hieronder valt onder andere wiet, hasj, kief, edibles en vapes. Ook kunnen wij complete hennepplanten vervoeren voor telers.

CanSecure Sales